• windy_baat.jpg
Spør oss om service på båten i dag

vollen batservice front lresVollen Båtservice AS har siden sin oppstarten i 1995 vært en ledende aktør innen båtservice i Oslofjorden. Virksomheten startet i Vollen i Asker, men er nå flyttet til nye og bedre service-lokaler på Bjerkåsholmen på grensen mellom Vollen og Slemmestad.

Firmaet ble stiftet, og er fortsatt drevet, av Jon-Geirr Spockeli. Eieren har fartstid i bransjen siden 1976.

Vi besørger tjenester innen glassfiber, kalesje og putemaker. Vi utfører installasjon av båtutstyr og oppgraderinger av båten - for eksempel med navigasjonsutstyr, hekktrøstere, bau-propell og DAB radio.

Du finner et bredt sortiment i vår nettbutikk.

Vollen Motor AS har spesialisert seg på motortekniske installasjoner i båt. Virksomheten drives og eies av Morten Strøm og Jon-Geirr Spockeli.

Firmaet har et nært samarbeid med Aaby Marine, og er således en servicekanal for Windy. Selskapet har stor kompetanse på blant annet Windy, Nimbus, Storebro, Princess, Fairlane, men gir service for alle motorbåter opp til 60 fot.

Virksomheten disponerer autoriserte Yamaha- og Mercury-teknikere, og er spesialist på Volvo Penta. Reinstallasjon av påhengere/motorer inngår også i vår service.

 

 

 

Vollen Båtservice og Vollen Motor er autoriserte merkeverksteder
Autorisert Mercury/Mercruiser båtverksted
Autorisert Volvo Penta båtverksted
Autorisert Yamaha båtverksted

VOLLEN BÅTSERVICE AS

Bjerkåsholmen 115,
3470 SLEMMESTAD

Telefonnummer: (+47) 66 78 40 30Org.nr: 914 874 319MVA


VOLLEN BÅTSERVICE AS OG

VOLLEN MOTOR AS

Bjerkåsholmen 115,
3470 SLEMMESTAD

Telefonnummer: (+47) 66 78 40 30

HER FINNER DU OSS:

 

VOLLEN MOTOR AS

Bjerkåsholmen 115,
3470 SLEMMESTAD

Telefonnummer: (+47) 66 78 40 30Org.nr: 914 874 246 MVA


Disse nettsidene benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og analysere trafikk til våre nettsider og for navigasjonsformål. Cookies benyttes også som del av vår nettbutikk, blant annet for å lagre innhold om hva du har lagt i handlekurven. Vi deler informasjon om bruken av sidene med sosiale medier og eventuelle analysepartnere som vil kunne kombinere informasjonen med annen informasjon du har gitt dem eller de har samlet inn selv fra din bruk av deres tjenester. Du godtar informasjonskapsler om du fortsetter å benytte våre sider. nettsider". Jeg vil vite mer