Om Vollen Båtservice AS

Bjerkåsholmen

Vollen Båtservice AS har siden sin oppstart i 1995 vært en ledende aktør innen båtservice i Oslofjorden. Firmaet ble startet og er stadig drevet av Jon-Geirr Spockeli, som selv har drevet med vedlikehold og reparasjon av båt siden 1976. Siden sin oppstart i Vollen, Asker, er virksomheten nå flyttet til nye og bedre service lokaler på Bjerkåsholmen, på grensen mellom Vollen og Slemmestad. Her har bedriften eget kaianlegg og en Marine Travellift med løfteevne opp til 50 tonn, samt oppvarmet vinterlagring med stor kapasitet.

Firmaet har siden sin oppstart hatt et nært samarbeid med Aaby Marine, og har således vært en service kanal for Windy. Selskapet har spesielt stor ekspertise/kompetanse innenfor Windy og Storebro båter, men stiller med service for alle motor båter opp til 60 fot. Kundebasen og selskapet er spesielt opptatt av høy kvalitet på arbeider og likedant høy service til alle kunder.

Vollen Båtservice har også opparbeidede samarbeid med erfarne håndverkere innenfor kalesje- og plast-/glassfiberarbeider, samt besitter komplett kompetanse innenfor det meste av båtrelaterte arbeid.